Profil af Tandlægerne i Brejning I/S​

Vores klinik er et etplans hus beliggende centralt på en hyggelig villavej i Brejning. Der er nem adgang via bus (rute 204) og tog, samt gratis parkeringspladser på egen grund foran klinikken. Af hensyn til naboer frabedes parkering andre steder på villavejen. Klinikken er handicapvenlig og indrettet med et rummeligt venteværelse.

På klinikken er vi i alt 12 medarbejdere bestående af tre tandlæger, to tandplejere, en receptionist, 5 klinikassistenter, en bogholder samt en klinisk administrator. Vores team vægter høj faglighed, og tryghed. Vi mener en behandling er succesfuld,  når patienten føler sig tryg, så det bruger vi gerne tid på.

Den første og sidste du møder på klinikken, er højst sandsynlig Betina, som er vores smilende og dygtige receptionist. Betina har været en trofast medarbejder i over 20 år, og er altid behjælpelig og i godt humør.

Vores yderst kompetente klinikassistenter Pia, Nesrin, Laura har været på klinikken hhv. siden 2001 ,2013 og 2022.  Isabel og Camilla er klinikkens to nye ansigter. Via deres samarbejde med tandlægerne, får patienterne den bedste behandling, vi kan give dem, samt en god oplevelse.

​ 

Klinikkens tandlæger, Elham og Frank, der sammenlagt har været på klinikken i over 45 år. Elham og Frank arbejder med alle aspekter indenfor tandlægeverdenen. 

De har et  bredt kendskab, samt en stor kunnen til fagets udfordringer. Såfremt  behandlinger kræver en større ekspertise, har klinikken et tværfagligt samarbejde med specialtandlæger, der henvises til. 

Klinikkens tredje tandlæge er Jeanette, der startede hos os deltid i 2023 som nyuddannet. Jeanette er hurtigt blevet en integreret del af klinikken med sit gode humør, behagelige tilgang og faglige dedikation. 

Fra 12/8-24 får vi vores tidligere tandlæge Signe tilbage til klinikken.  Signe er en dygtig tandlæge med et roligt væsen. Udover sin faglige kompetence, bidrager hun ydermere til klinikkens positive atmosfære.

Klinikken har to uundværlige og dygtige tandplejere nemlig Marzi og Tina. Tandplejerne laver patienternes undersøgelser (med enkelte undtagelser). De har en stor kunnen indenfor deres arbejdsområder. Alle på klinikken sparrer med hinanden og kommer på kurser. Vi udvikler os fagligt sammen, så vi kan yde vores bedste i dagligdagen.

Tandlægerne i Brejning I/S

Brejning Søndergade 45, 7080 Børkop

Klik for rutevejledning

CVR: 38906925

​Telefon: 75 86 84 54