Profil af Tandlæge Frank Mulvad og Eftf. I/S​

Vores klinik er et etplans hus beliggende centralt på en hyggelig villavej i Brejning. Der er nem adgang via bus (rute 204) og tog, samt gratis parkeringspladser på egen grund foran klinikken. Af hensyn til naboer frabedes parkering andre steder på villavejen. Klinikken er handicapvenlig og indrettet med et rummeligt venteværelse.

På klinikken er vi i alt 11 medarbejdere bestående af tre tandlæger, to tandplejere, en receptionist, 4 klinikassistenter, en bogholder samt en klinisk administrator. Vores team vægter høj faglighed, og tryghed. Vi mener en behandling er succesfuld,  når patienten føler sig tryg, så det bruger vi gerne tid på.

Den første og sidste du møder på klinikken, er højst sandsynlig Betina, som er vores smilende og dygtige receptionist. Betina har været en trofast medarbejder i over 20 år, og er altid behjælpelig og i godt humør.

Vores yderst kompetente klinikassistenter Pia, Nesrin, Hevin og Laura har været på klinikken hhv. siden 2001 ,2013, 2020 og 2022.  Via deres samarbejde med tandlægerne, får patienterne den bedste behandling, vi kan give dem, samt en god oplevelse.

Klinikken har to tandlæger, Elham og Frank, der sammenlagt har været på klinikken i over 45 år. Elham og Frank arbejder med alle aspekter indenfor tandlægeverdenen. 

De har bred kendskab, samt en stor kunnen til fagets udfordringer. Såfremt nogle behandlinger kræver en større ekspertise, har klinikken et tværfagligt samarbejde med specialtandlæger, der henvises til.

Klinikken har to uundværlige og dygtige tandplejere nemlig Marzi  og Tina. Tandplejerne laver patienternes undersøgelser (med enkelte undtagelser). De har en stor kunnen indenfor deres arbejdsområder. Alle på klinikken sparrer med hinanden og kommer på kurser. Vi udvikler os fagligt sammen, så vi kan yde vores bedste i dagligdagen.

Tandlæge Frank Mulvad og Eftf. I/S

Brejning Søndergade 45, 7080 Børkop

Klik for rutevejledning

CVR: 38906925

​Telefon: 75 86 84 54